Κόντρα στον ευρωενωσίτικο επιδοτούμενο αντικομμουνισμό ο Αγώνας ενάντια στη λήθη είναι Αγώνας ενάντια στην εξουσία του Κεφαλαίου.

2RRRRRRRR

382331_4978367948377_42502911_n

Το ευρωενωσίτικο πρόγραμμα με τον πομπώδη τίτλο «Ευρωπαϊκή Μνήμη», αυτή η επιχείρηση προώθησης του επιδοτούμενου αντικομμουνισμού που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, έρχεται να επιβεβαιώσει με το σαφέστερο τρόπο την πραγματική φύση του καπιταλισμού, των κρατών του και των υπερεθνικών μηχανισμών του.

Μέσα από την ανιστόρητη πολιτική εξίσωση φασισμού-ναζισμού και Κομμουνισμού και την εμπέδωση της πολυδιαφημιζόμενης «θεωρίας των δύο άκρων» επιχειρείται η δηλητηρίαση της Μνήμης, η επικράτηση της λήθης, η ιστορική δικαίωση της «Δημοκρατίας» των αφεντικών. Εξισώνουν τους σφαγείς των λαών με τους απελευθερωτές τους, τα μαντρόσκυλα των καπιταλιστικών ομίλων με όσους, εδώ αλλά και σε κάθε γωνία της Ευρώπης, σήκωσαν το ανάστημά τους και αγωνίστηκαν με ανιδιοτέλεια και πάθος για την ανατροπή της καπιταλιστικής εξουσίας.

Έτσι λοιπόν και οι εγχώριοι εθνικόφρονες φασίστες απόγονοι των ταγματασφαλιτών, των χιτών, των μπουραντάδων και των βασιλοχουντικών, αντάμα με τους σοσιαλφασίστες απόγονους των μεγαλοϊδεατών βενιζέλων, των αντικομμουνιστών πλαστήρων-«μαύρων καβαλάρηδων» και των κωλόγερων της «δημοκρατίας» που «χίτες ήτανε κι αυτοί…», προωθούν αυτή τη διεθνή επιχείρηση παραχάραξης της Ιστορίας του 20ου αιώνα επιδοτώντας «έργα» που «αντανακλούν τις αιτίες της ανάδυσης των ολοκληρωτικών καθεστώτων στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία (ναζισμός, φασισμός, σταλινισμός και ολοκληρωτικά κομμουνιστικά καθεστώτα)». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται ήδη στη φάση της επιλογής των φορέων που «προωθούν την ευρωπαϊκή ιδιότητα του πολίτη» (αποκεντρωμένες διοικήσεις, δήμοι, περιφέρειες, α.ε.ι, τ.ε.ι, μ.κ.ο, ερευνητικά ιδρύματα κ.α) και οι οποίοι διοργανώνοντας εκδηλώσεις, εκθέσεις, σεμινάρια κτλ. θα μπορέσουν να τσεπώσουν επιδοτήσεις ύψους 100.000 ευρώ. Απ’ ό,τι φαίνεται λεφτά για τους αντικομμουνιστές παραχαράκτες της Ιστορίας υπάρχουν…

Όμως ό,τι και αν προπαγανδίσουν, όσο και αν λασπολογήσουν, όσο και να τους πονάει, η Ιστορία το έχει γράψει και οι τοίχοι και οι δρόμοι θα συνεχίσουν ν’ αποτυπώνουν και ν’ αντηχούν την Αλήθεια: ΛΑΕ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *