Τσακίστε τους Ουκρανούς Ναζί & τους εγχώριους υποστηρικτές τους: Συγκέντρωση, Κυριακή 16 Οκτώβρη,16:00 στο Σύνταγμα

untitled

Σε διατεταγμένη υπηρεσία –διεθνώς- βρίσκονται αυτές τις μέρες οι ουκρανοί φιλονατοϊκοί φασίστες μαζί με τους αντίστοιχους υπαλλήλους των κατά τόπους ουκρανικών πρεσβειών.

Αυτό το μικρό αλλά δύσοσμο τσούρμο στην Αθήνα διοργανώνει την Κυριακή 16 Οκτώβρη και ώρα 16:00 στο Σύνταγμα συγκέντρωση με αίτημα «να σταματήσουν οι πόλεμοι του Πούτιν» καταλήγοντας στο κάλεσμά τους με το σύνθημα «Δόξα στην Ουκρανία».

Πρόκειται προφανώς για μια χρήσιμη υπηρεσία προς το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ που με επίκεντρο τη Συρία εντείνουν την επιθετικότητά τους αυτό το διάστημα και απέναντι στη Ρωσία. Είναι επίσης μια ακόμη προσπάθεια να πατήσουν το πόδι τους στους ελληνικούς δρόμους – πράγμα που έχουν επιχειρήσει ξανά κρυμμένοι πίσω από διάφορα προσωπεία (εκδηλώσεις «πολιτισμού» για την Ουκρανία με την ευγενική χορηγία του κ. Σόρος) και ουδέποτε κατόρθωσαν, γιατί βρίσκουν σταθερά απέναντί τους το αντιφασιστικό αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

Η συγκέντρωση που καλούν στοχεύει επί της ουσίας στον αφοπλισμό των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, τις οποίες αποκαλούν «ρωσικές δυνάμεις κατοχής». Είναι δεδομένο ότι οι Λαϊκές Δημοκρατίες και οι πολιτοφυλακές τους, σχηματίστηκαν κατ’ αρχήν για την λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι στους φασίστες που πήραν πραξικοπηματικά την εξουσία στο Κίεβο και τα απάνθρωπα εγκλήματά τους, την αντικομουνιστική, αντισοβιετική υστερία, τις φονικές επιθέσεις ενάντια σε αμάχους, συνδικάτα, κ.λπ. Το Κίεβο και οι φασίστες ζητούν επί της ουσίας την κλιμάκωση της επέμβασης του ΝΑΤΟ στην περιοχή επειδή διαπιστώνουν ότι αδυνατούν μόνοι τους να καταβάλλουν το λαό του Ντονμπάς που όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην βάρβαρη φασιστική και ιμπεριαλιστική επέλασή τους.

Ούτε στο Σύνταγμα ούτε πουθενά δεν υπάρχει γη για να πατήσουν οι φασίστες οπαδοί του Δεξιού Τομέα και οι υπάλληλοι της ουκρανικής πρεσβείας .

Ο λαός του Ντονμπάς θέλει ειρήνη – και ο μόνος δρόμος για την ειρήνη είναι η νίκη.

Κάτω τα χέρια από τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ!

Κάτω η χούντα του Κιέβου!

  • Έξω το ΝΑΤΟ από την Ουκρανία &την ανατολική Ευρώπη.
  • Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ.
  • Διακοπή κάθε συνομιλίας της ελληνικής κυβέρνησης με τη χούντα του Κιέβου.
  • Απομάκρυνση της ουκρανικής πρεσβείας – αυτής της φιλονατοϊκής ναζιστικής σφηκοφωλιάς- από την Ελλάδα.

Καλούμε σε συγκέντρωση ενάντια στην νατοϊκή επιθετικότητα

την Κυριακή 16 Οκτώβρη και ώρα 16:00 στο Σύνταγμα.

Κόκκινη Γραμμή-Ομάδα για την Εργατική Αντεπίθεση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *