Τον φασισμό βαθιά καταλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος τσάκισε τον!

Χθές Σάββατο 29 Ιούνη σύντροφοι και συντρόφισσες στην Πάτρα βγήκαν για αρκετές ώρες στους δρόμους του Μαχητικού Αντιφασισμού. Οι ένστολοι προστάτες του κεφαλαίου, του κράτους και των φασιστών τους πραγματοποίησαν προσαγωγές, 14 από τις οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Από την Πάτρα και το Αγρίνιο μέχρι την Ξάνθη και την Κομοτηνή, από τη Βέροια και την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Καβάλα και το Βόλο, από την Κόρινθο και την Πάρο μέχρι το Ηράκλειο και τα Χανία, από το κέντρο στις συνοικίες της αθηναϊκής μητρόπολης και παντού… ο Αντιφασιστικός Αγώνας είναι Αντικρατικός-Αντικαπιταλιστικός Αγώνας. Αλληλεγγύη σ’ όλους τους Αντιφασίστες, σ’ όλες τις Αντιφασίστριες που κοιτάνε το τέρας κατάματα, σφίγγουν τις γροθιές τους και αναμετριούνται με τη βαρβαρότητα. Αλληλεγγύη στους 14 συλληφθέντες Αντιφασίστες της Πάτρας.

Στο παρακάτω βίντεο μια παρακρατική-χιτλεροκυπατζίδικη λέρα, ένας θρασίμι του ταγματασφαλήτισμού και του καλαμποκισμού, προτρέπει κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων τους ένστολους συνεργάτες του να πράξουν τα δέοντα για την αποκατάσταση της αστικής νομιμότητας….

κλείνουμε αυτήν την ανάρτηση με μια αντιφασιστική καλοκαιρινή καρτ ποστάλ από τους πρόποδες της Ακρόπολης

BN7R1W8CMAARAL6.png largeελληνόψυχο λεβεντόπαιδο με απορημένο ύφος αναζητεί θαλπωρή σε γνωστό οβελιστήριο των Αθηνών έπειτα από το αναπάντεχο συναπάντημα που είχε με το κόστος των μισάνθρωπων επιλογών του…

NO PASSARAN!

πηγή βίντεο και φωτό: athens.indymedia.org

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *