Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

killahP_RIP

Μάζεμα χρημάτων για τα έξοδα χειρουργικής επέμβασης του τραυματία στο Κερατσίνι

Στο Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ (Αραχώβης & Θεμιστοκλέους, Πλ. Εξαρχείων), υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης του συντρόφου που τραυματίστηκε στο μάτι από ευθεία βολή μπάτσου στην πορεία του Κερατσινίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο σύντροφος χρειάζεται να κάνει και 2ο χειρουργείο και το ποσό που πρέπει να μαζευτεί είναι € 5000.

 

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Κανένας μόνος του.

Κ*ΒΟΞ

πηγή:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1494987

***

ακολουθεί η αναδημοσίευση ενός πρώτου κειμένου

του τραυματία συντρόφου Γαβριήλ Α.

 

Καλημέρα σας σύντροφοι και φίλοι ,
δεν μπορώ να γράψω πολλά γιατί δεν βλέπω καλά , μπερδεύω τα κουμπιά και το μυαλό μου ακόμα βρίσκεται σε μια σχετική σύγχυση. ‘Ήθελα απλά να σας χαιρετίσω και να σας πω ότι το ηθικό είναι ανεβασμένο και ας λένε οι γιατροί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά δω από το ένα μάτι. Περιμένω ακόμα ένα τελευταίο χειρουργείο για να σώσουμε άπλα το όργανο τον βολβό δηλαδή ώστε να μη χρειαστεί να το αφαιρέσουμε και αυτό . Δεν με τρομάζει τίποτα , δεν με ρίχνει τίποτα και περιμένω πως και πως να κατέβω πάλι μαζί σας στους δρόμους της φωτιάς.

Με τη πρώτη ευκαιρία θα γράψω ένα κείμενο για τα γεγονότα και τις κοινωνικοπολιτικές μου θέσεις (δεν τις έκρυψα ποτέ) απλά λίγη υπομονή γιατί για μένα πλέον η γραφή είναι ( τουλάχιστον για τώρα ) υπερπροσπάθεια από πολλές απόψεις

Την αλληλεγγύη μου στις καταλήψεις-αυτοοργανωμένους χώρους και εγχειρήματα, σε όλες τις αναρχικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες , στους συλληφθέντες μας και σε όλους τους εξεγερμένους αυτής της χώρας.

όταν έχουμε το κεφάλια μας ψηλά πάντα θα μας ρίχνουν μια σφαίρα, για να τα κατεβάζουμε, αν τα ξανασηκώσουμε έχουμε νικήσει !!!

Γαβριηλ Α

πηγή:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1495003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *