[ΚτΒ] Αλληλεγγύη στους κρατούμενους και τις κρατούμενες που αγωνίζονται για Ζωή, Υγεία και Λευτεριά!

 

Ο νόμος είναι ταξικός και πίσω από τα κάγκελα βρίσκονται αναπόφευκτα οι παραβάτες αυτού του νόμου. Το δικαίωμα στην υπεράσπιση είναι ιστορικά μια κατάκτηση των προλετάριων, αφού αυτοί και μόνο αυτοί βρέθηκαν ιστορικά στη συνθήκη να χρήζουν υπεράσπισης.

Edoardo Arnaldi

Μέσα στα ερύτερα πλαίσια της αστικής-κρατικής διαχείρισης της πανδημίας από τη νεοφιλελεύθερη-ακροδεξιά κυβέρνηση των “νόμιμων ιδιοκτητών της χώρας”, τη στιγμή που καθημερινά αυξάνεται ο εξακριβωμένος αριθμός ασθενών, διασωληνωμένων και νεκρών που -στη συντριπτική τους πλειοψηφία- προέρχονται από την πολυεθνική εργατική Τάξη και τα υπόλοιπα φτωχά λαϊκά στρώματα, πίσω από τα τείχη και τα συρματοπλέγματα των φυλακών και των υπόλοιπων χώρων εγκλεισμού εξακολουθεί να συντελείται -εδώ και εννιά μήνες- ένα συνειδητό αστικό-κρατικό έγκλημα ενάντια στον φυλακισμένο πληθυσμό, ενάντια στους κρατούμενους και τις κρατούμενες που -μέσα και έξω από τα κλειδαμπαρωμένα κελιά- συνεχίζουν ν’ αγωνίζονται για Ζωή, Υγεία και Λευτεριά!

Ένα αστικό-κρατικό έγκλημα που φέρει φαρδιές πλατιές τις υπογραφές του υπουργού “προστασίας του πολίτη” Μιχάλη Χρυσοχοίδη και της γενικής γραμματέως “αντεγκληματικής πολιτικής” Σοφίας Νικολάου.

Με τις ολόψυχες ευχές μας για καλή ανάρρωση στους ασθενείς κρατούμενους και κρατούμενες, στα πλαίσια της αντιπληροφόρησης και ως μια ελάχιστη ένδειξη ταξικής αλληλεγγύης, παραθέτουμε τις δυο ακόλουθες τηλεφωνικές παρεμβάσεις του φίλου και συντρόφου, κομμουνιστή πολιτικού κρατούμενου Πολύκαρπου Γεωργιάδη από τις φυλακές της Λάρισας.

Δημοτική Ραδιοφωνία Λάρισας [02/12/2020]

OmniaTV [13/12/2020]

Εδώ και Τώρα: Άμεση αποσυμφόρηση όλων των χώρων εγκλεισμού, διενέργεια μαζικών τεστ και λήψη όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προστασίας για τους κρατούμενους και τις κρατούμενες στις φυλακές, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα αστυνομικά κρατητήρια.

Οι Ζωές των Κρατουμένων Μετράνε!

Μόνη Δικαιοσύνη η Προλεταριακή, μπουρλότο και φωτιά σε κάθε φυλακή!

Κίνηση της Βιολέττας (ΚτΒ)

Αθήνα, Δεκέμβρης 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *