Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακό Λαό | Συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ, Τετάρτη 12 Μάη 6μμ.

Εδώ και μέρες οι ισραηλινοί προσπαθούν να ξεσπιτώσουν τους Παλαιστίνιους από τις πατρογονικές τους εστίες στην συνοικία Σέϊχ Τζάρα της Ιερουσαλήμ, εγκαθιστώντας εβραίους εποίκους στη γη των προγόνων τους. Έποικοι εισβάλλουν στα σπίτια των Παλαιστίνιων και τους προπηλακίζουν. Οι ισραηλινές αρχές επιτίθενται με πλαστικές σφαίρες και χημικά σε παλαιστίνιους προσκυνητές μέσα στο τέμενος Αλ Ακσα.

Την Δευτέρα 10 Μάη σε απάντηση της ισραηλινής προκλητικότητας η ηγεσία της παλαιστινιακής αντίστασης στη Γάζα απάντησε με ρίψη ρουκετών αφότου έδωσε διορία στο Ισραήλ να σταματήσει τις προκλητικές πράξεις ξεριζωμού Παλαιστινίων από τη γη τους. Οι ισραηλινοί απάντησαν με ανηλεή βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζα, στοχεύοντας αμάχους, κυρίως παιδιά προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους Παλαιστίνιους. Eννιά παιδιά ανάμεσα στους 25 δολοφονημένους Παλαιστίνιους είναι ο απολογισμός του τρόμου για την Δευτέρα, ενώ ώρα με την ώρα η λίστα των δολοφονημένων από τις ισραηλινές βόμβες μεγαλώνει.

Η «Διεθνής Κοινότητα», οι ισχυροί της γης, οι κυβερνήσεις της Δύσης, για άλλη μια φορά κρατούν στάση Πόντιου Πιλάτου, ενισχύοντας την επιθετικότητα του κατακτητή που παραβιάζει για άλλη μια φορά κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο.

Δίνουμε τα χέρια μας με όλους τους αλληλέγγυους/ες του πλανήτη που συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις σε όλο τον κόσμο υπέρ του Παλαιστινιακού λαού

Όλοι και όλες στην συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ, Τετάρτη 12 Μάη 6μμ.

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακό Λαό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *