Κίνηση της Βιολλέτας [ΚτΒ]: 3 αφίσες για την Πανδημία, την Ακρίβεια & τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο στην Ουκρανία.

3 αφίσες της ΚτΒ για την Πανδημία, την Ακρίβεια & τον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο στην Ουκρανία που κολλιούνται στο κέντρο και σε συνοικίες της αθηναϊκής μητρόπολης.

2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19: ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

& ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ & ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ!

Σε μια ασφυκτική συγκυρία όπως η τωρινή, με τα σύννεφα ενός πολεμικού ενδεχόμενου να πυκνώνουν απειλητικά και τα νέα μνήμονια να βρίσκονται ήδη προς των πυλών.

Με τα πάντα όλα γύρω μας να ακριβαίνουν και το μόνο που φθηναίνει να είναι η αξία της εργασιακής μας δύναμης και της ίδιας της ανθρώπινης ζωής της χειμαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας.

Αλλος δρόμος δεν υπάρχει: να λογαριαστούμε τώρα και όχι μετά, για να μπορέσει ο λαός να σώσει τον λαό, να σταθούμε ο ένας δίπλα στην άλλη και ν’ αγωνιστούμε ενωτικά και πολύμορφα, με συλλογική, απελευθερωτική και χειραφετητική υπευθυνότητα, για ν’ αντισταθούμε απέναντι σε αυτό το έγκλημα διαρκείας που συντελείται στις πλάτες μας.

Αλληλεγγύη στους υγειονομικούς που αγωνίζονται ενάντια στην υποβάθμιση του Ε.Σ.Υ

Άμεση Ενίσχυση του δημόσιου Συστήματος Υγείας με κυριολεκτική Επίταξη όλων των υποδομών & του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα Υγείας.

Διεθνιστικός Αγώνας για την άμεση άρση των πατεντών των εμβολίων, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και των μεταλλάξεων της στον παγκόσμιο Νότο, για την άμεση πρόσβαση στον καθολικό εμβολιασμό, για όλους τους λαούς του καπιταλιστικού κάτεργου και του ιμπεριαλιστικού σφαγείου που συνεχίζει να τρέφεται από τις σάρκες μας.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ

**

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚOΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο δικός μας κύριος Εχθρός, ο Eχθρός του εργαζομενου λαου, συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στην ίδια μας τη χώρα: Μέσα στην Ελλάδα. Μέσα στην ΕΕ. Μέσα στο ΝΑΤΟ. 

Για το σταμάτημα του ιμπεριαλιστικού Πολέμου στην Ουκρανία, να αγωνιστούμε κάτω από τις δικές μας Σημαίες και όχι κάτω από αυτές των ιμπερια-ληστών μακελάρηδων των λαών, να γίνουμε η άμμος και όχι το λάδι στα γρανάζια της φονικής πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ και της βιομηχανίας παραγωγής καθεστωτικού ψεύδους & προπαγάνδας των ΜΜΕ του.

Διεθνιστική Αλληλεγγύη – Ειρήνη στους Λαούς της Ουκρανίας.  

Μπλόκο στη συμμετοχή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό Πόλεμο!

Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – Έξω το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.

ΟΛΟΙ & OΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

**

Η ίδια η εγκληματική φύση του καπιταλισμού είναι και η γενεσιουργός αιτία των κρίσεών του.

Οι ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ σε αγαθά και προϊόντα πρώτης ανάγκης είναι ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ της εργασιακής μας δύναμης και κατ’ επέκταση της ζωής μας

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & OΛΕΣ

Κίνηση της Βιολλέτας (ΚτΒ)

Αθήνα, Μάρτης 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *