[ΚτΒ] 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα. Διαδήλωση Τιμής & Μνήμης [Τετάρτη 18/9. Κερατσίνι]

11 χρόνια πριν ο αντιφασίστας προλετάριος Παύλος Φύσσας δολοφονείται μαχόμενος, υπερασπιζόμενος τους φίλους του, από τάγμα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής – παρακρατικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.

11 χρόνια μετά η μνήμη του Παύλου παραμένει ανεξίτηλα ζωντανή μέσα στα μυαλά και τις καρδιές όλων όσων συνεχίζουν ν’ αγωνίζονται ενάντια στα πιο θρασύδειλα γεννήματα της αστικής Εξουσίας. Τους κάθε λογής Μιχαλολιάκους, Λαγούς και Κασιδιάρηδες, τις κάθε λογής «σοβαρές» ή ασόβαρες ακροδεξιές, ναζιστικές – φασιστικές συμμορίες αλλά και ενάντια “στ’ αφεντικά τους και τ’ αφεντικά των αφεντικών τους” : το Κεφάλαιο & το Κράτος του, αυτό το Κράτος της Γ’ Ελληνικής “Δημοκρατίας” των εφοπ-ληστών και των τραπεζιτών, των καναλαρχών και των κυβερνητικών και “αντιπολιτευόμενων” πολιτικών υπαλλήλων τους.

11 χρόνια μετά, ο Παύλος συνεχίζει να ζει μέσα από τις αντιστάσεις & τους αγώνες όλων όσων δεν ξεχνάνε – δεν συγχωρούνε.

Όλοι & Όλες στη Διαδήλωση Τιμής και Μνήμης την Τετάρτη 18/9 στις 17.30 στο Μνημείο Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Στηρίζουμε – Συμμετέχουμε στο μπλοκ της Ανοιχτής Συνέλευσης Αντιφασιστ(ρι)ών.

Κίνηση της Βιολέττας
Αθήνα, Σεπτέμβρης 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *