Και στο Μαρούσι και παντού, πίσω φασίστες, εμπρός Σύντροφοι!

Σύντροφοι και Συντρόφισσες αποκρούουν επίθεση

χρυσαυγίτικου τάγματος εφόδου στην Κατάληψη Έπαυλης Κούβελου.

αναδημοσιεύουμε (κάπως ετεροχρονισμένα είναι η αλήθεια…) την ανακοίνωση της Κατάληψης Έπαυλης Κούβελου σχετικά με τα γεγονότα της 1ης Αυγούστου.

Σήμερα 1η Αυγούστου, 100 χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στην κατάληψη μας Έπαυλη Κούβελου με την ανοχή της ελληνικής αστυνομίας.

Το γεγονός αυτό δεν ήταν τυχαίο αφού έγινε κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης μοτοπορείας τους, που ξεκίνησε από τα κλειστά πλέον γραφεία τους στο Ν.Ηράκλειο για να καταλήξει στα νέα γραφεία τους στο Μαρούσι. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης 30 σύντροφοι βρισκόμασταν στο χώρο της κατάληψης. Αν και αριθμητικά λιγότεροι από αυτούς αποκρούσαμε με επιτυχία την παρατεταμένη-οργανωμένη επίθεση (στυλιάρια-επίδειξη μαχαιριών, πτυσσόμενα γκλοπ, αυτοσχέδιες ασπίδες κλπ). Οι πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις (ματ-δέλτα) αφού άφησαν τους χρυσαγήτες να δράσουν ανενόχλητοι όλοι αυτήν την ώρα (15 λεπτά) εμφανίστηκαν μετά την αποχώρηση των νεοναζί και περικύκλωσαν την κατάληψη. Από τη μανιώδη τους επίθεση (των χρυσαυγητών) προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα ι.χ στον περίγυρο της κατάληψης, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά ορισμένοι σύντροφοι που βρίσκονταν μέσα στο χώρο. Οι γείτονες στάθηκαν αλληλέγγυοι παρέχοντας μας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και παραμένοντας έξω από την κατάληψη εως ότου τους έδιωξαν οι μπάτσοι.

Σε καρούς κρίσης όπου μας τα παίρνουν όλα και λεηλατούν ακόμα περισσότερα, οι φασίστες της χρυσής αυγής είναι το μακρύ χέρι τους κράτους και του κεφαλαίου.

Δε θα αφήσουμε τους δρόμους και τις πλατείες στους φασίστες.
Καμία ανοχή στους νεοναζί δολοφόνους.

Κατάληψη Κούβελου, Σύντροφοι-Συντρόφισσες

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *