Καταγγελία του Κ*Βοξ: πολιτική λογοκρισία στη εκδήλωση της 17ης Οκτώβρη με θέμα “Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Κ* ΒΟΞ

Σήμερα, στις 17 Οκτώβρη ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του Κ* ΒΟΞ με θέμα «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση» στο αμφ. Γκίνη του Πολυτεχνείου, όπου θα γίνονταν και τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Μαζιώτη. Η τηλεφωνική επικοινωνία με το σύντροφο Νίκο Μαζιώτη, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα ο οποίος κρατείται στις φυλακές Διαβατών, δεν ήταν δυνατή, αφού ξαφνικά «χάλασαν» όλα τα τηλέφωνα στην πτέρυγα όπου κρατείται, την ίδια μέρα μάλιστα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης προεξόφλησε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση πρέπει να απαγορευτεί. Η απόπειρα φίμωσης του πολιτικού λόγου του συντρόφου Μαζιώτη αποτελεί την τρανταχτή απόδειξη της επικινδυνότητάς του για το καθεστώς (ακόμα και τώρα που είναι φυλακισμένος), το φόβο του κράτους για τη δράση αλλά και το λόγο του Επαναστατικού Αγώνα και τον τρόμο των κρατούντων απέναντι σε οποιαδήποτε νύξη του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου για την επαναστατική ανατροπή. Η απόπειρα αποϊδεολογικοποίησης του ένοπλου αγώνα και πολιτικής φίμωσης όσων αντιπαρατίθενται με το κρατικό μονοπώλιο της βίας δεν θα περάσει. Η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 31 Οκτώβρη στο Αμφ. Γκίνη του ΕΜΠ και η παρουσία και στήριξη όλων μας είναι μια ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Κ* ΒΟΞ

ΥΓ: Παρά τις προσπάθειες του κράτους η εκδήλωση σήμερα πραγματοποιήθηκε με πλούσιο διάλογο, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή της πολιτικής παρέμβασης της συντρόφισσας Πόλας Ρούπα, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, η οποία από την παρανομία έστειλε γραπτή τοποθέτηση. 

πηγή: Athens Indymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *