O αναρχικός Θοδωρής Σίψας δεν είναι μόνος: Διαδήλωση Αλληλεγγύης 14 Δεκέμβρη, 12μ Μοναστηράκι

afisa-50x70Ενημέρωση-Κάλεσμα της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στο σύντροφο Θοδωρή Σίψα

[…] Δεν περιμένουμε το πόρισμα κανενός αστικού δικαστηρίου για να μας πείσει ότι ο σύντροφός μας είναι αθώος. Αν ψάχνουν για ανθρωποκτόνους ας κοιταχτούν στον καθρέφτη. Εμείς οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του Θοδωρή θα παραμείνουμε αλληλέγγυοι δίπλα του ως το τέλος αυτής της δίωξης, ώσπου να καταρρεύσει και αυτή η σκευωρία.[…]

(απόσπασμα από το κείμενο της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στο σύντροφο Θ.Σίψα)

Σήμερα 9 Δεκέμβρη το δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Αθηνών ανέβαλε τη δίκη του συντρόφου Θορωρή Σίψα (και του συγκατηγορούμενου του Π.Αντρέεβ) έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής (λόγω κολλήματος ενός εκ των συνηγόρων της). Εντελώς “τυχαία”, η δίκη ορίστηκε για τις 14 Μάη 2014, δηλαδή για λίγες μέρες μετά την 4η επέτειο από το τραγικό γεγονός της 5ης Μάη 2010 και λίγες μέρες πριν τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές-ευρωεκλογές. Η κρατική σκευωρία και η δικαστική ομηρία του συντρόφου μας εξακολουθεί να υφίσταται και να παρατείνεται. Το ίδιο και η Αλληλεγγύη μας. Στο χώρο των δικαστηρίων, τόσο μέσα όσο και έξω από την  αίθουσα, συγκεντρώθηκε πλήθος αλληλέγγυων συντρόφων και συντροφισσών.

Η Συνέλευση Αλληλεγγγύης στο σύντροφο Θοδωρή Σίψα καλεί όλες τις συλλογικότητες και τις ομάδες, όλα τα στέκια και τις καταλήψεις, όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες εν όψει της διαδήλωσης Αλληλεγγύης της 14ης Δεκέμβρη (από το Μοναστηράκι στις 12μ) σε συζήτηση για τα πρακτικά της ζητήματα (συνδιαμόρφωση κεντρικό πανό, ανάληψη περιφρουρήσεων κτλ), την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη στις 7 το απόγευμα στο ΕΜΠ (κτ.Γκίνη).

πηγή: https://gutneffntqonah7l.onion.to/front.php3?lang=el&article_id=1505334

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *