Στο πλευρό των μαθητών & των μαθητριών που επιλέγουν το δρόμο της Αντίστασης, της Αξιοπρέπειας & του Αγώνα

katalipsiΕδώ και μερικές μέρες, μαθητές και μαθήτριες σ’ όλη τη χώρα έχουν προχωρήσει σε  εκατοντάδες καταλήψεις σχολείων, έχουν βγει στο δρόμο της Αντίστασης, της Αξιοπρέπειας και του Αγώνα. Έναν Αγώνα ενάντια στο σχολείο των αστών που τους θέλει σήμερα υπάκοους και φοβισμένους, έτσι ώστε να προετοιμάζονται για το “λαμπρό μέλλον” της εκμετάλλευσης και του ξεζουμίσματος που τους επιφυλάσσουν τ’ αφεντικά και το κράτος τους.  Έναν Αγώνα ενάντια σ’ ό,τι τους τρώει τα σωθικά. Έναν Αγώνα για όλους τους λόγους του κόσμου.

Υπουργοί & εισαγγελείς, μπάτσοι & δημοσιογράφοι, “αγανακτισμένοι γονείς” και εθελούσιοι δούλοι έχουν πέσει σα τα κοράκια για να τους τρομοκρατήσουν και να τους φοβίσουν, να τους συνετίσουν και να τους κάνουν να επιστρέψουν στο δρόμο της “σύνεσης” και της υποταγής. Οι απειλές και οι εκβιασμοί, το κυνήγι και οι ξυλοδαρμοί από μπάτσους και τα μαθητοδικεία έχουν πάρει ήδη μπρος…

Αύριο Πέμπτη 6 Νοέμβρη οι μαθητές και οι μαθήτριες καλούν σε διαδήλωση στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια ενώ για την Παρασκευή 7 Νοέμβρη έχει προγραμματιστεί μαθητική συνέλευση στο ΕΜΠ (κτ. Γκίνη) στις 6 το απόγευμα.

Η γενιά του 90-91 στέλνει σινιάλο αλληλεγγύης

στη αγωνιστική μαθητική βάρδια του σήμερα και της θυμίζει…

10347151_696416723799882_3266505032131240672_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *