[ΚτΒ] Κάλεσμα Στήριξης της Αντιιμπεριαλιστικής Διαδήλωσης για τα 75 χρόνια ΝΑΤΟ (Πέμπτη 4/4. Πάρκο Ελευθερίας, 18.30)

4 Απριλίου 1949 – 2024: 75 χρόνια ΝΑΤΟ σημαίνει Χούντες & Πολέμοι!

Κορέα, Βιετνάμ, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Ουκρανία, Συρία, Παλαιστίνη, Υεμένη…

Ο αιματοβαμμένος κατάλογος των εγκλημάτων πολέμου του ευρωατλαντικού Ιμπεριαλισμού δεν έχει τέλος…

Στρατιωτικά πραξικοπήματα, “αλλαγές καθεστώτων”, “πορτοκαλί επαναστάσεις”, κρατικές σφαγές με βόμβες στα τυφλά και μετατροπή ολόκληρων χωρών σε κρανίου τόπους, συμπληρώνουν τις “περγαμηνές” αυτής της τρομοκρατικής – πολεμικής εμπέδωσης και επέκτασης της δολοφονικότερης και μακροβιότερης, διακρατικής “αμυντικής Συμμαχίας” που βιώσε ποτέ στο πετσί της η ανθρωπότητα.

Με το ελληνικό κράτος ν’ αποτελεί -μέσα από εξοπλιστικά προγράμματα – μαμούθ χωρίς τέλος- τον καλύτερο πελάτη των δυτικών πολεμικών βιομηχανιών, και στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών και των ευρύτερων ενδοαστικών – ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, διακηρύσσει διά στόματος της πιο νεοφιλελεύθερης – ακροδεξιάς μεταπολιτευτικής κυβέρνησης ΝΔ με πλήρη διακομματική αστική συναίνεση, τη νέα “Μεγάλη Ιδέα” για τη μετατροπή του σε “Ισραήλ των Βαλκανιών”…

Με τη χώρα να έχει μετατραπεί από άκρη σε άκρη σε πολεμικό ορμητήριο και “πεδίο βολής φτηνό” για τους αμερικανονατοϊκούς φονιάδες των λαών.

Με την εμπλοκή του ελληνικού κράτους να βαθαίνει, τόσο στον ιμπεριαλιστικό Πόλεμο στην Ουκρανία με την πολύπλευρη στήριξη του αμερικανόδουλου – νεοναζιστικού καθεστώτος Ζελένσκι, όσο και στην Γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το κράτος – απαρτχάιντ του Ισραήλ.

Με το στρατηγείο της κοινής στρατιωτικής επιχείρησης “Ασπίδες” της ΕΕ στην Ερυθρά Θάλασσα να είναι εγκατεστημένο στη Λάρισα και τη διοίκηση της να βρίσκεται σε ελληνικά χέρια, για την υπεράσπιση των κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων από τους Χούθι στην Υεμένη που συνεχίζουν να στέλνουν τα δικά τους παρτιζάνικα σινιάλα έμπρακτης Διεθνιστικής Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, στην μαρτυρική και αδούλωτη Γάζα που παρά την αδιάκοπη σφαγή και τη λιμοκτονία δεν σκύβει το κεφάλι στον σιωνιστή κατακτητή και τους ιμπεριαλιστές συνεργούς του.

Μέσα σ’ αυτή τη ζοφερή και επιδεινούμενη συνθήκη, 75 χρόνια μετά την ίδρυση του “Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου” (NATO), αυτής της ιμπεριαλιστικής πολεμικής μηχανής που αιματοκυλάει αδιάκοπα τον πλανήτη, από την αθηναϊκή μητρόπολη ενώνουμε τις φωνές μας, με τους προλετάριους και τις προλετάριες, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που κινητοποιούνται διεθνιστικά από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Λάρισα και όλη τη χώρα, στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο με ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ & ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Πέμπτη 4 Απρίλη 2024. Αντιιμπεριαλιστική Διαδήλωση στις πρεσβείες ΗΠΑ και Ισραήλ για τα 75 χρόνια ΝΑΤΟ. Συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας στις 18.30. Στηρίζουμε – Συμμετέχουμε στο μπλοκ της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Κίνηση της Βιολέττας (ΚτΒ)
Αθήνα, Απρίλης 2024

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *